Nieuws

Youth Explosition 2006 een succesDe eerste Youth Explosition heeftafgelopen zaterdag plaatsgevonden en was zeker een succes! Van 13.00 tot 21.00 was het skatepark helemaal van de jongeren. Er vonden skateboard en inline wedstrijden plaats, bmxers en breakdancers vertoonde hun kunsten, jeugd kon zich even legaal uitleven met spuitbussen om hun eigen graffiti-"piece" te maken en onder tussen pompte de muziek met aardig wat decibelletjes uit de boxen!

Er was aardig wat publiek, zeker als je bedenkt dat er die dag nog 14 andere activiteiten / evenementen in Veendam plaatsvonden.

Vanaf 18.00 uur tot 19.30 was er tijd voor de barbeque, en daaropvolgend de finales van de skatewedstrijden.. De winnaars zijn: Game of S.K.A.T.E:
Sjoerd (winschoten) Skateboard: Raymond (winschoten) Inline: Gijsbert Rietveld.

Er hebben zich gelijk nieuwe vrijwilligers aangemeld voor de volgende editie. Zij zullen zich hard maken om van Youth Explosition 2007 een ongeevenaard succes te maken!

Er zijn meer dan duizend flessen ingezameld door de skaters om hiermee een gedeelte van het evenement te bekostigen.

Youth Explosition 2006 was een initiatief van lokale skaters en is gerealiseerd i.s.m afdeling jongerenwerk van stichting Compaen veendam, E.H.B.O-ers van het rode kruis, Lamain's campingshow B.V. , Gebr.
Oldenburger transport B.V., Frans Hempen licht & geluid, De korenbeurs Groningen en de Gemeente Veendam.