Regio

Interactieve prijsvraag tijdens Dag van de RegioREGIO - Ter ere van de tiende editie van de Dag van de Regio, die plaatsvindt op zaterdag 5 en zondag 6 oktober 2013, wordt een jubileumactie georganiseerd in de vorm van een interactieve prijsvraag! De te winnen prijs bestaat uit een weekendje weg naar Duitsland!

Om mee te kunnen doen aan de prijsvraag moet u het magazine van de Dag van de Regio bemachtigen en de voorkant scannen met behulp van de gratis app ‘Layar'. Deze app zorgt ervoor dat u op de webpagina met de prijsvraag terechtkomt. Daar moet u een vraag over de Dag van de Regio beantwoorden om kans te maken op de prijs. Vanwege de eerste grensoverschrijdende Dag van de Regio / Tag der Regionen in samenwerking met Duitsland is er gekozen voor een weekendje over de grens. Een leuke prijs, dus doe mee!

Het magazine van de Dag van de Regio is o.a. verkrijgbaar bij de verschillende deelnemers, VVV's, bibliotheken en Toeristische InformatiePunten. Alle deelnemers van de Dag van de Regio staan vermeld in dit tweetalig full colour magazine (Nederlands en Duits). Daarnaast staan de deelnemers vermeld op www.dagvanderegio.nl. Op deze website vindt u ook de meest actuele informatie en een kaart met alle deelnemers.