Regio

Stem op de Groninger Held van de Smaak!



REGIO - Op vrijdag 28 juni vindt de provinciale verkiezing van de Held van de Smaak vindt plaats bij de SVO-locatie te Groningen, van 9 tot 12 uur. Deze verkiezing gaat vooraf aan de Week van de Smaak (28 september t/m 6 oktober) en draait dit jaar om het thema ‘ambachtelijke worst en vleeswaren'. Maar liefst negen Groningse kandidaten zijn dit jaar aangemeld.

Op www.ellesbulder.nl/heldvandesmaak vindt u meer informatie over de kandidaten en kunt u uw favoriete held naar de publieksprijs stemmen. Er kan worden gestemd tot en met 26 juni. Daarnaast zal een deskundige jury de kandidaten beoordelen op ambachtelijkheid, streekgebondenheid en duurzaamheid en bekijken in hoeverre ze een voorbeeldfunctie in de sector vervullen. De winnende Held gaat door naar de landelijke finale die plaatsvindt tijdens de opening van de Week van de Smaak.

Informatie over de verkiezing van de Held van de Smaak en over de Week van de Smaak kan worden verkregen bij de Regiocoördinator van de provincie Groningen, Elles Bulder via 0597-593464 of groningen@weekvandesmaak.nl.