Overslaan en naar de inhoud gaan

Doe mee aan de Lady's Day op 1 juni

Door op vrijdag, 17 mei, 2013 - 12:07

GRONINGEN - Op zaterdag 1 juni 2013 vindt de vierde editie plaats van Lady's Day plaats (meer informatie op facebook.com/ladysdaygroningen en www.onlywomen.nl). Een dag voor vrouwen, waar sportief en gezellig bezig zijn voorop staan. Met vriendinnen, moeder, buurvrouw, dochter of collega's kan er vanaf Brasserie Bites (gevestigd in de Mediacentrale, Helperpark te Groningen) gestart worden voor een mooie fietstocht door de provincie. Deelneemsters fietsen naar keuze 35 of 65 km en zijn op alle soorten fietsen (tandems, racefietsen, bakfietsen, stadsfietsen, etc.) welkom! Hiermee is het evenement voor veel vrouwen binnen bereik en dat is juist de bedoeling. Het streven van Lady's Day is om zoveel mogelijk vrouwen op de fiets te krijgen!

Lady's Day gaat echter niet alleen om zelf sportief en gezond bezig te zijn, meefietsen betekent ook het goede doel steunen. Voor veel mensen (en zeker kinderen) is het helaas niet vanzelfsprekend om op een fiets te stappen en lekker in de buitenlucht actief te zijn. Een deel van de opbrengst gaat daarom naar stichting ‘Make-A-Wish Nederland', deze organisatie vervult de allerliefste wens van kinderen met een levensbedreigende ziekte.

Als regio-ambassadeur voor de provincie Groningen van Make-A-Wish Nederland is Daniëlle Bekkering de grote aanjager achter deze fietstocht. Ze roept dan ook zoveel mogelijk dames, jong en oud, sportief en iets minder actief om toch vooral mee te doen op 1 juni!

De deelneemsters aan Lady's Day worden op 1 juni ontvangen in Brasserie Bites met een startpakket. Hierin vinden ze naast een uniek T-shirt, ook een lunchpakket voor onderweg. De mannen die op de binnenkomst van de vrouwen wachten, kunnen dit doen op een gezellig terras.

Aanmelden voor Lady's Day kan via het digitale inschrijfformulier op www.onlywomen.nl.