Overslaan en naar de inhoud gaan

Wingers uut Grunn dragen Stichting Riders warm hart toe

Door op zondag, 5 mei, 2013 - 17:00

MOTORCLUB - De WUG staat voor Wingers uut Grunn, een gezellige groep motorrijders die hoofdzakelijk op een Honda Goldwing over het asfalt gaan. De groep bestaat momenteel uit 56 leden en komen 1 keer in de maand samen op de clublocatie in Noordhorn waar natuurlijk van alles over deze hobby besproken wordt maar waar de leden ook diepgaande en minder diepgaande gesprekken hebben.

Geregeld wordt er een stukje getoerd met elkaar zoals zaterdag 27 april jl. Toen werd de openingsrit voor het seizoen 2013 gereden. Met 14 motoren is een rondje Drenthe gemaakt met een tussenstop in Orvelte. De club bestaat nu 5,5 jaar en heeft ook al zolang een forum. Hier bespreken de leden de problemen met hun motoren en vragen dan hulp aan elkaar. Maar ook staat daar alles te lezen wat er georganiseerd wordt en wanneer er weer een rit gereden wordt.

Dus heeft u een Goldwing of draagt u de Goldwing een warm hart toe, dan bent u welkom op het forum, www.wingersuutgrunn.nl Wat ze ook doen is andere organisaties of motorverenigingen helpen met hun doelen. Zoals voor de stichting Doe een wens, stichting Opkikker en de stichting Riders. Stichting Riders verdient allen nog wat extra steun en hoopt op veel support en zijn er sponsoren nodig om hun doelen te realiseren. WUG support deze stichting dan ook met heel veel plezier, want de leden staan volledig achter de doelstelling. Ze zien immers met eigen ogen met hoeveel passie de mannen en vrouwen op hun motoren en trikes zich hiervoor inzetten.

De CS-Riders (Custodus Septentrionum - hoeders van het Noorden) zijn motorrijders en trikers uit alle lagen van de samenleving die zich inzetten voor kinderen die een zware tijd door maken of achter de rug hebben. Misbruik en mishandeling van kinderen is helaas aan de orde van de dag.

De CS-Riders willen deze kinderen laten zien dat ze er niet alleen voor staan, een luisterend oor bieden, een schouder om op te huilen, een arm om onder te schuilen of gewoon een dag plezier hebben met de wind in hun gezicht, dus weer een lach op de kinderen hun gezicht toveren, dat kunnen ze bij de CS-Riders als de beste. Meer over deze stichting is te lezen op www.cs-riders.nl


Voor meer foto's, zie ons fotoalbum