Regio

Tweekarspelen Kunstroute: Herkansing voor kunstliefhebbersREGIO - Kunstminnend Noord-Nederland heeft op 23 en 24 maart weer massaal de weg gevonden naar de ateliers en galeries van de deelnemende kunstenaars aan de Tweekarspelen Kunstroute. Wie nog niet in de gelegenheid is geweest een ‘kijkje in de keuken' van deze kunstenaars te nemen, kan ook komend weekend, zaterdag 30 en zondag 31 maart en ook maandag 1 april (tweede Paasdag) bij hen terecht.

De openingstijden zijn van 13 tot 18 uur.

De overzichtstentoonstelling in Museum de Oude Wolden, Hoofdweg 161 te Bellingwolde maakt direct duidelijk hoe gevarieerd het werk van de veertien deelnemende kunstenaars is. Die variatie is er niet alleen in kunstuitingen en stijlen, maar ook in toegepaste materialen: van schilderijen, foto's, beelden, en meubelen . Dat maakt de Tweekarspelen Kunstroute zo uniek. Bovendien is de route van 50 km, die voert langs ateliers en galeries in Winschoten, Bellingwolde, Wedde, Booneschans en Bad Nieuweschans, gerust intiem te noemen.

De deelnemende kunstenaars zorgen ook komend weekend weer voor een gastvrije ontvangst. Uitgebreide informatie over de route, de kunstenaars en hun werk vindt u op www.tweekarspelenkunstroute.nl