Overslaan en naar de inhoud gaan

Jubileumconcert met Popkoor Sing and Swing

Door op dinsdag, 5 maart, 2013 - 12:19

JUBILEUMCONCERT - Op 17 maart 2013 bestaat Popkoor Sing and Swing uit Hoogezand-Sappemeer 20 jaar. Hét popkoor van Hoogezand-Sappemeer viert dit 20-jarige jubileum op 8 juni 2013 in Theater ‘Het Kielzog' te Hoogezand-Sappemeer met het concert ‘PARTY-TIME'. Aanvang 20.00 uur.

Met een swingend spektakel brengt dit unieke koor, onder leiding van dirigent Wilfred Reneman, een avondvullend programma. Dit onder meer met medewerking van De Malletband van het Delfzijlster Harmonie Orkest (DHO) uit Delfzijl, onder leiding van Alfred Eshuis. Met een swingende afsluiting van de avond door Dj Nick Kooistra belooft het een grandioze feest te worden.

Gedurende het 20-jarig bestaan van Sing and Swing is dit popkoor uit Hoogezand-Sappemeer uitgegroeid in een eigenzinnig, enthousiast en levendig koor van rond de 45-50 leden. Het repertoire varieerde gedurende deze 20 jaar van popmuziek uit de jaren vijftig zoals ‘Danny and the Juniors' , Nederlandse popmuziek van bijvoorbeeld Marco Borsato tot nummers van Michael Bublé, Mika, the Scissor Sisters, Adele (bob Dylan), Racoon en Coldplay. Ook swingen is traditiegetrouw een belangrijke ondersteund onderdeel bij de presentatie van het koor.

Het 20-jarig bestaan betekent ook een nieuwe inspiratie voor de toekomst. Afsluiten van een tijdperk, starten met de toekomst. Tijd voor nieuwe, inspirerende plannen voor Sing and Swing. Vastgelegd in de missie en visie van het koor ‘Sing and Swing-op naar de toekomst'.
Vanaf juni 2013 zal Sing and Swing zich niet meer als Popkoor profileren. De ambities zijn hoog en breder richting de ‘lichte vocale muziek'. Naast Pop wil het koor zich vanaf dan ook richten op Jazzy nummers en wordt de uitdaging aangegaan om zelfs een a Capella nummer in te studeren. Dit alles zal worden ondersteund worden met soms ingetogen en dan weer uitdagende choreografieën welke zich niet allen richten op swingen maar mogelijk ook op een andere manier worden vertolkt.
Na 8 juni 2013 gaat Sing and Swing Voval-Light!!! Een tijdperk wordt afgesloten en een nieuwe toekomst breekt aan!!! Dat wordt gevierd met het concert ‘Party-Time'.

Wilt u getuige zijn van dit gebeuren?
Kaarten voor het concert 'Party-Time' zijn a € 12,50 verkrijgbaar via de kassa van Theater Het Kielzog
info@kielzog.nl
Telefoon theaterkassa/administratie 0598 - 373 777
Wilt u op de hoogte blijven?? Kijk dan ook op de website www.singandswing.nl