Nieuws

Oproep aan deelnemers voormalige bingoavonden LangeleegteBINGOAVONDEN - Deze week werd in de media bericht over de laatste bingoavond in het buurthuis van de Buurt- en Speeltuinvereniging Langeleegte. Er is een gebrek aan vrijwilligers ontstaan om de bingoavonden te organiseren. Dat het de laatste bingoavond was is zeer teleurstellend voor de deelnemers die regelmatig deze avonden bezochten.

Het is zeer te betreuren dat er onvoldoende vrijwilligers zijn die de bingoavonden aan de Langeleegte voort kunnen zetten, aldus een van de drie vrijwilligers die de bingoavonden in het Buurthuis Bijleveldcentrum in Wildervank organiseren.

De bingoavonden in het Bijleveldcentrum wordt door Henk Robben, Bert ter Veer en Jolanda Veldman-Stevens op de eerste maandag van de maand gehouden.

Deze vrijwilligers willen de deelnemers die deelnamen aan de bingoavonden aan de Langeleegte in deze omstandigheden graag uitnodigen om naar het Bijleveldcentrum te komen.

De bingoavonden worden in het kader van het Scheepsjoagersfestival, dat jaarlijks in Wildervank plaatsvindt, georganiseerd. De opbrengsten van de bingoavonden komen ten goede aan het Sheepsjoagersfestival in 2012. Tijdens dit festival wordt er in de feesttent ook een grote bingoavond georganiseerd, waarbij er flinke grote prijzen te winnen zullen zijn.

De eerstvolgende bingoavond is op maandag 12 december aanstaande. Op 9 januari zal de eerste bingoavond van 2012 plaatsvinden. De aanvang is om 19.30 uur, met de zaal open vanaf 19.00 uur. Er zijn prachtige prijzen te winnen, zoals hoofdzakelijk manden met boodschappen en vleesprijzen.

Het Bijleveldcentrum is gevestigd aan de Van Delftstraat 45 te Wildervank.