Nieuws

Kerstmarkt Kiwanis in VeendamKERSTMARKT - Het is voor het vierde achtereenvolgende jaar dat de Kiwanis Club Veendam de kerstmarkt in Veendam organiseert. Zoals alle voorgaande jaren wordt de kerstmarkt ook dit jaar weer in het weekend gehouden, te weten op 17 en 18 december en zijn de winkels in het centrum van Veendam op de zondag ook geopend. Het doen van de laatste inkopen voor de Kerst kan dus worden gecombineerd met een gezellige beleving van de Kerstsfeer op het Veenlustplein en Raadhuisplein.

Dit jaar zijn er naar verwachting 20 gezellige kersthuisjes en kraampjes met een veelzijdig aanbod. In de kraampjes worden onder meer heerlijke hapjes en drankjes, 2e hands boeken, sieraden en zelfgemaakte artikelen worden verkocht, al dan niet voor het goede doel.

Uniek voor Veendam is ook de komst van de sleehelling van 16 tot en met 24 december a.s.. Deze zal op het Museumplein worden geplaatst en vervangt dus de ijsbaan van de afgelopen jaren. De 35 meter lange helling blijft na het kerstmarktweekend de hele week beschikbaar voor de schooljeugd en andere liefhebbers.

Kortom een twee daags evenement dat u zeker niet mag missen want er is veel vertier, gezellige muziek, warme chocolademelk, glühwein, kerstbrood en oliebollen! Het organiserend comité en de winkeliers in het Centrum hopen op een grote opkomst.