Nieuws

Overdekte kerstmarkt in Dickens-stijl bij STARVersierd station, gezellige perrons en een kerstmarkt bij Museumspoorlijn STAR in Stadskanaal.

STAR - Op zondag 18 december wordt er voor het eerst in de rijtuigenloods van Museumspoorlijn STAR een kerstmarkt georganiseerd. De markt wordt gehouden van 10.00 - 17.00 uur. Lokale ondernemers zullen hun kraam in de in kerstsfeer aangeklede rijtuigenloods neerzetten. De kerstsfeer wordt vergroot door verschillende activiteiten in en om de markt met medewerking van toneelvereniging UDI, Muziektheater De Kanaalstreek met Christmas Carols en natuurlijk wordt er warme Glühwein geserveerd.

De entree prijs van de kerstmarkt is € 2,00 voor volwassenen en € 1,00 voor kinderen. Op vertoon van een geldig treinkaartje is het bezoek aan de markt gratis.

Verder is het mogelijk om naast de normale treinrit mee te gaan met de speciale Winterrit. Deze bestaat uit een retourrit met de trein vanuit Stadskanaal met bij terugkomst een heerlijk stamppotbuffet in de stationsrestauratie. Uiteraard kunt u op vertoon van uw arrangementskaart ook de markt gratis bezoeken. Reserveren voor de Winterrit is verplicht.

Meer informatie op www.stadskanaalrail.nl of telefonisch op werkdagen tussen 9.00 en 16.00 uur. Telefoonnummer 0599 - 65 18 90.