Nieuws

Ontmoetingsmiddag voor mantelzorgersMANTELZORG - Donderdag 22 december is er weer de mogelijkheid voor mantelzorgers om elkaar te ontmoeten! Aangezien het de laatste bijeenkomst van 2011 is wordt het een gezellige middag. Daarom zal er naast een kopje koffie en thee ook materiaal aanwezig zijn om een kerstactiviteit uit te voeren. De deelname is gratis.

Zorgt u langdurig voor iemand anders? En wilt u wel eens praten met iemand die dat ook doet? Of wilt u graag meer informatie over regelingen die er zijn? U bent van harte welkom op donderdag 22 december van 14.00 - 16.00 in de zaal van het ouderenwerk Compaen aan het Jan Salwaplein 3 in Veendam. De ontmoetingsbijeenkomsten zijn er zodat mantelzorgers elkaar kunnen ontmoeten, ervaringen kunnen uit wisselen en er een ruimte is voor vragen en informatie. De ontmoetingsbijeenkomsten worden georganiseerd vanuit het Steunpunt Mantelzorg Veendam.

Aanmelden voor 19 december. En heeft u nog vragen of wilt u andere informatie over mantelzorg en mantelzorg ondersteuning, neemt dan gerust contact op met het Steunpunt Mantelzorg, tel. 0598 - 698119.