Nieuws

Gaat de Gouden Pepernoot voor besteSinterklaasintocht naar Veendam???GOUD! - Volgens de website www.goudenpepernoot.nl heeft Nederland meer dan massaal zijn stem laten horen tijdens de jaarlijkse verkiezing van de Gouden Pepernoten.

De genomineerden voor de Gouden Pepernoot 2011 zijn inmiddels bekend en is het nu afwachten wie de Gouden Pepernoot 2011 mee naar huis mag nemen.

Op 6 december wordt tijdens het Gouden PepernotenGala in de Koloszaal in Raamsdonkveer de inmiddels felbegeerde, zeer fameuze, gewaardeerde en enige echte Gouden Pepernoot uitgereikt in de verschillende categorieën.

De afgelopen weken kon er gestemd worden op de Gouden Pepernoot voor beste Sinterklaasintocht van 2011. Samen met Bovenkarspel en Amsterdam is Veendam nu genomineerd. Bijzonder is dat de Sintcentrale de gemeente Dordrecht, waar de officiële intocht plaatsvond, achter zich heeft gelaten. Chapeau!

Nog een paar nachtjes slapen en dan weten de vrijwilligers van de Sintcentrale of ze de Gouden Pepernoot mee naar huis kunnen nemen!

Naast de beste intocht kon er ook gestemd worden voor de beste Sinterklaasvriend, Piet van het jaar, het Sinterklaaslied en de Sinterklaasfilm van het jaar.

Nog nooit stonden er zoveel mensen op het Raadhuisplein.