Nieuws

Tributebands SOS en Spritz uit Veendamin de Engelstede in EngelbertENGELBERT- Op zondag 11 december 2 geweldige tributebands uit Veendam tijdens een uniek dubbeloptreden onder de rook van Groningen in De Engelstede te Engelbert. De aanvang van deze middag is 16.00 uur

Allereerst wordt er door de formatie SOS een ode gebracht aan ABBA de Zweedse songfestivalwinnaars van 1974. SOS de ABBA tribute band in Nederland. Alle grote hits zoals o.a. Dancing Queen, Mamma Mia, Money, Money, Money, Waterloo en Thank You For The Music zullen deze middag de revue passeren en als je de ogen sluit waan je je weer in de jaren 70 en 80 bij een concert van het onvolprezen ABBA.
Bezetting : Marianne van der Velde - zang, Irene Wilkens - zang, Jaap Velema - bas en zang, Bé Brakke - gitaar en zang, Alex Staal - toetsen en Marcel Smit op drums.

Daarna is het de beurt aan Spritz, een Herman Brood tribute band waarvan Koos van Dijk bij een optreden in Zwolle behoorlijk enthousiast raakte en zich op facebook positief uitliet. Hij zei: ik ben zeer onder de indruk en ik zelf moet heel eerlijk zeggen dat deze band dus incl. leadsinger in zijn GEHEEL opvallend goed is! WOW...de tempo's zijn echt des Broods lekkere Drive!! Hele goede muzikanten en HUN Bombita's zijn heel goed. Feestband bij uitstek! zaalhouders sla uw Slag!!!
ps. Danny L. vond dit ook

Spritz is een Veendammer band met door de wol geverfde muzikanten: Everhard Sprik - zang: In de film Wild Romance kreeg hij als figurant nog een klein rolletje als Duitse zaaleigenaar die Brood aankondigt tijdens een concert in Keulen.... Ad Antonisse - bas en zang; speelt al jaren in de Veendammer formaties Still Going West en The Neil Young Mirror Band. Bé Brakke - gitaar en zang; speelde tot voor kort in de formatie SisterAct en nu nog in de formaties Resession en SOS. Marcel Wolthof - drums; speelt in de Crazy Hearts (band van Ralph de Jongh) en in TwinReverb. Marcel van Mook - toetsen; speelde ongeveer 15 jaar in de band van de vader van Alain Clarke. Marianne van der Velde - zang; was jarenlang de leading lady van New Light, een allround formatie uit Veendam, en zingt nu in SOS. Antoinette Bolt - zang; zong in diverse rock bandjes waaronder HotMe! en in een band met Tijnje Wijnterp.