Nieuws

Voorbereidingen 2e Indoor Music Festivalis in volle gangINDOOR MUSIC - Afgelopen week zijn de voorbereidingen van start gegaan voor het 2e Indoor Music Festival. Op 16 en 17 maart 2012 vinden er weer een tweetal evenementen plaats in de parkstad.

Vrijag 16 maart staat in het teken staan van "100% Feest" Een avond vol Nederlandse muziek met onder andere Helemaal Hollands, de Dikdakkers, Arjan Venemann en de Nederlandstalige coverband Vanavond niet Schat.

Op zaterdag 17 maart wordt de parkstad getracteerd op een optreden van niemand minder dan Jan Smit, de 3 J'S, Rene Becker en coverband Vangrail. Het beloofd weer een heel spectakel te gaan worden.

Kaartverkoop
De kaartverkoop voor beide festivals zijn in volle gang. Tal van mensen hebben inmiddels hun kaarten weer gekocht via www.indoormusicfestival.nl. Ook zijn er afgelopen week drie voorverkoop adressen bekend gemaakt. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Sportplein Veendam, C1000 de Reede en Primera Hiemstra. De kaarten voor 16 maart kosten € 7,50 en voor 17 maart € 22,50 in de voorverkoop.

Populariteit
Het is niet onopgemerkt gebleven dat er weer festivals georganiseerd worden in de Sorghvliethal. In oktober jl. heeft de eerste editie plaatsgevonden met o.a. Nick en Simon en Wolter Kroes. Met een bezoekersaantal van 3200 personen in twee dagen is de organisatie zeer tevreden. Gezien de positieve geluiden van onze bezoekers zal dit een jaarlijks terugkerend evenement worden.

Dank aan sponsoren
Dankzij een groot aantal sponsoren is het eerste Indoor Music Festival een succes geworden. De organisatie wil iedereen nogmaals bedanken voor hun bijdrage en hopen dat iedereen er weer bij is tijdens de tweede editie.