Nieuws

SP-voorman Emile Roemer in VeendamDoor Lenze Tempel

SP - Maandag bracht de fractievoorzitter van de Socialistische Partij Emile Roemer een bezoek aan de gemeente Veendam. Om de komst van Roemer bij alle Veendammers onder de aandacht te krijgen zijn 22 leden op pad geweest om te folderen. Ze werden bijgestaan door (nog) niet leden.

Voorafgaand aan de openbare avond met debat, woonde Roemer eerst een algemene ledenvergadering van de SP afdeling Veendam bij. Op de agenda o.a. de verkiezing van het bestuur, met aan het roer voorzitster Nathalie Oldenburger, met organisatie secretaris Herman Drenth, penningmeester Han Landsbergen en de leden Anneke Drenth, Eline Beijne en Erris Wagenaar. Deze laatste is ook de webmaster.

Eerder op de dag bezocht Emile Roemer de Margaretha Hardenbergschool en de weekmarkt in Veendam.

Vanaf 20.00 uur organiseerde de SP een openbare avond in Hotel Parkzicht. Daar ging Roemer in gesprek met diverse Oost- Groningers over thema: ‘In wat voor land wil jij leven?'. Er kwamen veel mensen aan het woord die ondanks alles niet mokkend aan de kant blijven staan, maar knokken voor een socialer gemeente, land en wereld'.


Voor meer foto's, zie ons fotoalbum