Nieuws

Sinterklaas bij supportersvereniging Langeleegte [ Update Fotoalbum ]SINTERKLAAS - De Supportersvereniging ‘Langeleegte' en de kidsclub van SportClub Veendam hebben zondagmiddag gezamenlijk een Sinterklaasfeeest gehouden in het supportershome. Het was gezellig en mutjevol bij de supportersclub. Vooral de groepsfoto van de kids was heel mooi.

Het duurde even voordat de ‘oude baas' kwam opdagen want hij had onderweg motorpech gehad. Ondertussen zongen de kleintjes diverse Sinterklaasliederen en warempel, er werd op de deur geklopt en daar kwam de bejaarde baas uit Spanje aan.

De praatgrage Sinterklaas was direct thuis bij de voetballertjes en vroeg aan hun allerlei vragen. Maar de bijdehante vragen kwam van een meisje die zei dat die Zwarte Piet, een nep-Zwarte Piet was. Omdat deze Piet een bril op had.

Ook de mascotte van de kidsclub was paraat en dat voedde de amusementswaarde. Na afloop werden kregen de kindertjes een bordje patat en drinken en ze hadden de middag van hun leven. De amusementswaarde was deze middag dan ook hoog te noemen.


Voor meer foto's, zie ons fotoalbum