Sport

Leden Karateschool Sandokai in de prijzenMUNTENDAM - Drie leden van Karateschool Sandokai zijn zaterdagavond op het 13e Katsu Gala in Winsum in de prijzen gevallen, waarbij Kevin Musch de 1ste prijs, Rutger Musch de 1ste en de 2de prijs en Manuel Ridder de 2de prijs hebben behaald. Manuel Ridder was met 9 jaar de jongste vechter van het gala. Op het Gala werden wedstrijden gevochten op basis van het Full Contact Kyokushin karate, waarbij er vechters waren uit heel Nederland.

Het waren zeer zware partijen waarbij de vechters zeer goed hebben gevochten. Opmerkelijk bij het gala was het respect tussen vechters en coaches, tijdens het gevecht is het "oorlog" maar voor en na die tijd staat iedereen gezellig met elkaar te praten. Voor vele vechters en coaches was het dan ook een weerzien van oude bekenden voor een gezellige avond. Coach Peter Musch en coach Mark Dol: "Elk jaar wordt het niveau en het respect gehalte hoger op het gala".

Op de foto v.l.n.r.:
Sensei Mark Dol (trainer/coach), Sempai Kevin Musch (1ste prijs), Manuel Ridder (2de prijs), Rutger Musch(1ste en 2de prijs) en Sempai Peter Musch (trainer/coach)