Nieuws

Jeugd schaaktoernooi in de Winkler PrinsSCHAKEN - Op zaterdagmiddag houdt Schaakclub Veendam in samenwerking met de Noordelijke Schaakbond voor de jeugd het jaarlijkse Grand-Prix toernooi.

Toernooidirecteur Trevor Mooijman: "We gaan ons best doen er ook dit keer weer een enorm succes van te maken, met veel deelnemers uit Veendam en van kinderen van schaakclubs uit de hele provincie. Aan het toernooi mag iedereen meedoen tot 16 jaar, dus ook kinderen die geen lid zijn van een schaakclub. Dat maakt het zo leuk: vriendjes en vriendinnetjes en klasgenoten mogen gewoon meespelen. De schakers spelen een hele middag zo'n zeven wedstrijden. Jouw tegenstanders zijn ongeveer even sterk als jij, want er wordt ingedeeld op niveau. Het Grand Prix betekent een garantie op een hele leuke middag schaken. Per groep van acht winnen drie een prijs. We zijn de WP ontzettend dankbaar dat we gebruik mogen maken van hun kantine aan de Pinksterstraat."

Zaterdagmiddag 10 december 2011 in de Winkler Prins Pinksterstraat.
Inleg: 5 euro.
Aanwezig uiterlijk 13 uur.
De wedstrijden beginnen om 13.30 uur.
De prijsuitreiking is om 17.30 uur.

Aanmelding via het inschrijfformulier op www.nosbo.nl of per e-mail: jeugd@nosbo.nl tot uiterlijk 9 december 21.00 uur. Aanmelden kan eventueel ook nog aan de zaal zelf, maar dan betaal je 7 euro.

Opgeven & informatie: Sjoerd Jan Burgsma (bestuurslid jeugd): 0598 751033