Nieuws

Mening gevraagd aan inwoners ZeestratenwijkBRUISEND HART - De organisatie van Bruisend Hart wil graag uw mening horen over de buurt en de activiteiten in de Zeestratenwijk in Veendam. Op vrijdagavond 25 november, zaterdag 3 december en donderdag 22 december Bruisend Hart zal uw mening peilen in het winkelcentrum Sorghvliet.

MFC de Breehorn is het ‘activiteitenhart' voor de wijk. In en om MFC De Breehorn diverse activiteiten georganiseerd. MFC De Breehorn is er namelijk voor de buurt en de buurt is er voor MFC De Breehorn. Zorggroep Meander, Noorderpoort Veendam, Winkler Prins en Compaen werken samen om de sociale contacten tussen jongeren, cliënten van de MFC de Breehorn en senioren uit de Zeestratenwijk stimuleren.

De activiteiten zijn gericht op welzijn, ontspanning en thema gerichte activiteiten. Onder andere een kookcafé, voetbalcafé, internetcafé en bewegen met ouderen. Ook organiseert Bruisend Hart grote activiteiten zoals een jaarmarkt, ontspanningsavonden, thema-avonden. Bij alle activiteiten, die worden georganiseerd, ondersteunen de leerlingen van de beide scholen.

Woonzorgcentrum MFC De Breehorn is onderdeel van Zorggroep Meander. Het is een multifunctioneel zorgcentrum, wat betekent dat in hetzelfde pand andere instellingen zijn gehuisvest, zoals o.a. Kinderopvang Meander, NOVO en Compaen.