Nieuws

Verwendag op de dag van de mantelzorgVERWENDAG - Mantelzorgers in Veendam hebben genoten van de heerlijke verwenmiddag die georganiseerd werd op 10 november door het Steunpunt Mantelzorg Compaen Veendam. De werkgroep Mantelzorg bracht in de ochtend van 10 november, bij mantelzorgers aan huis een roos en een presentje.

De hele middag stonden in de MFC Meridiaan schoonheidspecialisten, masseuse en leerlingen (in het kader van hun maatschappelijke stage) van Ubbo Emmius klaar om de mantelzorgers te verwennen.

De mantelzorgers die zich hebben opgegeven voor de verwenmiddag, kregen gratis gezichtsverzorging, handverzorging en stoelmassage. De leerlingen van Zorg en Welzijn hebben iedereen keurig verzorgd de deur uit laten gaan.

Bovendien mochten de mantelzorgers genieten van de lekkere hapjes. Het optreden van de Volksdansgroep Veendam bracht ook gezelligheid in de zaal en hoorde je de mantelzorgers zeggen: "wat een heerlijke middag". 

De jonge mantelzorgers mochten graits naar het zwembad Tropiqua in Veendam. 

Bent u een mantelzorger of kent u een mantelzorger? Neem dan contact op met het Steunpunt Mantelzorg Veendam voor advies en informatie op het gebied van mantelzorgondersteuning. Telefoonnummer is 0598-698119 en vraag naar Sjeni Mustafa, u kunt ook mailen naar smustafa@compaenveendam.nl