Sport

ZaalvoetbalZAALVOETBAL - In de hoofdklasse werd een wedstrijd gespeeld deze week, daar won Ucarcars met 3-1 van Kuiper. In de overgangsklasse is de spanning na deze week voor de bovenste plaats wel beslist, want Visser Chauffeurs won in een spannende wedstrijd met 7-2 van HLB Nannen. Visser had het moeilijk in de eerste helft tegen een zeer verdedigend Nannen. Maar uitblinker Koen Hateboer had weer een paar geweldige acties en daar had Nannen geen antwoord op. Hateboer scoorde dan ook vijf maal waarvan een paar goals van zeer hoog niveau waren. Ook werd nog gespeeld v. Ringh/GS -QB onderdelenshop en dat werd een afgang voor QB, wat resulteerde in een nederlaag van 11-0.

De eersteklasse had een week vrij en in de tweedeklasse werden vier wedstrijden gespeeld. BMC had geen moeite met AVEBE en won met 5-0 en Draaier Schilders wonnen met 7-1 van Prins Elektro in een wedstrijd waar aan beide kanten 2 gele kaarten vielen. Grandcafe Rembrandt 2 verloor in een spannende wedstrijd met 3-2 van Party Palace Rumors en gaat nu ook aan de leiding. Smurfit Kappa verloor van Calkar/Heikens met 6-4.

Vijf wedstrijden werden erin de derdeklasse gespeeld en daar was een verrassing, want Glasgarage won met 5-1 van Sportplein, maar Sportplein blijft nog vijf punten voor op de naaste belager. Team 49 ers wonnen van v/d Veen Kantoormeubelen met 4-2 en Schuur/GV dat nu wel een team had speelde gelijk tegen Warmteservice met 2-2. Klusfabriek verloor met 5-2 van een goed spelend Vireau Bloemen. ZTK Kolham liet niets over van Buurke Bestrating,uitslag 12-1. Dat Walda zag uitvallen met een blessure en De Freitas rood kreeg van de scheidsrechter voor een grove belediging en provocerend gedrag en dus een poosje over zijn zonden mag nadenken.

Komende week is er een bekerprogramma.