Nieuws

Night of the Guitars 2012in Hotel Parkzicht VeendamGUITARS - Op zaterdag 7 januari 2012 is er alweer de 6e binneneditie van Night of the Guitars in Veendam en wordt belangeloos verzorgd door de geluidstechnici van GD Sound uit Weiteveen en muzikanten uit Veendam.

De opzet blijft hetzelfde, de muzikanten kiezen uit hun eigen platen/cd collectie 1 of 2 favoriete gitaar nummers en deze zullen op 7 januari worden gespeeld door de muzikanten in willekeurig bezettingen, ik kan al wel verklappen dat er in vergelijk met vorig jaar allemaal nieuwe nummers zijn.

Toch zijn er enige veranderingen. Na het sluiten van Party en Zalencentrum Boelens te Wildervank hebben de muzikanten van Night of the Guitars naar een nieuw onderkomen moeten zoeken, en gevonden bij Hotel Parkzicht te Veendam.

Bij de muzikanten is Edwin Jongedijk dit jaar niet aanwezig i.v.m. te drukke studiowerkzaamheden en een verhuizing, terug is gitarist Henk Nieborg en nieuw is zangeres Irene Wilkens.

Ook nieuw is dat er een entree van € 5,00 wordt gevraagd. Dit komt niet omdat het nu bij Parkzicht is  maar vorig jaar was dat al besloten. Velen moesten afgelopen jaar teleurgesteld en huiswaarts worden gestuurd omdat het vol was. Er zijn maar een beperkt aantal kaarten in de verkoop omdat de muzikanten en medewerkers zelf een groot gedeelte van de kaarten op souperen voor familie en bekenden.
Voorverkoop is deze week gestart bij Hotel Parkzicht aan het Museumplein te Veendam.

De muzikanten die er 7 januari 2012 bij zijn: Everhard Sprik, Nick Cramer, Evert Erents, Marcel van Mook, Marianne van de Velde, Marcel Wolthof, Ad Antonisse, Bé Brakke, John Kruisman, Gerrie Wolthof, Antoinette Bolt, Eddy Tokromo, Peter Bloem, Herbie Grezel, Koos Cramer, Irene Wilkens, Henk Nieborg en Rolf Perdok.