Nieuws

Bijzonder theaterschouwspel met Fred Delfgaauwin theater vanBeresteynTHEATER - Op zondagmiddag 27 november staat Fred Delfgaauw met de show ‘Minder is Meer' in vanBeresteyn. In deze voorstelling overrompelt Fred Delfgaauw zijn publiek met zijn theatrale hoogstandjes, fijne dosis humor en uit het leven gegrepen onwerkelijkheid zoals we dat van hem gewend zijn. Samen met regieadviezen van Karel de Rooij (Mini & Maxi) is gezocht naar de perfecte eenvoud waardoor Fred Delfgaauw, theatermaker en vertelkunstenaar, zichtbaarder wordt dan ooit. De droom van Fred Delfgaauw als theaterkunstenaar komt uit: "om met zo min mogelijk, zoveel mogelijk te zeggen". In ‘Minder is Meer' laat hij zich inspireren door de meest simpele en toch indrukwekkendste momenten van 25 jaar uniek theater.
Geschikt vanaf 16 jaar.

De pers: De Volkskrant: ..'Deze grootmeester is niet te vatten in woorden, er is maar één manier...... je moet het meemaken'.

De aanvang is 15.00 uur, reserveren kan via de site www.vanberesteyn.nl, per email vanberesteyn@veendam.nl of van ma- vr van 13 - 16.00 uur via de reserveerlijn (0598)634566 en bij de theaterkassa in het Cultuurcentrum.