Nieuws

The Rocking Hotstars spelen tijdensmuziekavond in De ToeterDE TOETER - Op vrijdag 25 november 2011 is er in café De Toeter aan het Beneden Westerdiep te Veendam weer een muziekavond met maar liefst 3 bands uit Veendam die een optreden zullen verzorgen.

The Crazy Cows komen hebben de volgende bezetting: Djai-Mac Wolthof, Rutger Loots, Nick Daniels en Sander Lamein. Ze spelen covers van o.a. The Foo Fighters, Nirvana en Triggerfinger.

The Double King Band, een band geformeerd rondom (broer) Henk Koning, zang, bas en slide gitaar en (zus) Anke Koning, zangeres en gitariste. Zij speelde vroeger in Hifi Mama. Met deze band verzorgde ze ooit nog eens het voorprogramma van Status Quo, verder zijn daar Harry Beishuizen, zang en gitaar bekend van The Big Belly's Bluesband en Harry de Groot als drummer, hij was de oprichter van de Jim Cruppa Band.

The Rocking Hotstars komen uit Zuidwending met o.a. Everhard Sprik en Marcel van Mook (Spritz) in de gelederen. Verder bestaat deze band uit de volgende muzikanten, drummer Peter Borchers, gitarist Tom Feiken en bassist Koos Feiken, zij speelden in het verleden evenals Everhard Sprik in de formatie Hot Me! De Rockin Hotstars speelt muziek uit de vorige eeuw. Covers van Rolling Stones tot ZZ TOP van Blues tot Rock'n Roll en van Boogie Woogie tot Soul.

Aanvang van de avond is 20.30 uur.
De toegang is gratis.