Sport

Nedmag en Kisuma samen verder metVolleybalvereniging FlashVOLLEYBAL - De Veendammer bedrijven Nedmag Industries en Kisuma Chemicals hebben besloten om hun samenwerking met de volleybalvereniging Flash uit Veendam te continueren. Beide bedrijven zijn al jaren als hoofdsponsor verbonden aan de volleybalvereniging. Alhoewel de lopende contracten ten einde liepen, zijn beide bedrijven voor de komende drie seizoenen als hoofdsponsor zichtbaar op de kleding van het eerste damesteam van Flash.

Talentenplan
Naast sponsoring van het eerste damesteam hebben beide bedrijven zich ook verbonden aan het talentenplan dat door Flash is ontwikkeld. Dit talentenplan is ingezet op meerdere sporen.
Ten eerste biedt Flash getalenteerde volleyballers uit Veendam en omstreken de mogelijkheid om onder leiding van een gediplomeerde trainer hun talenten verder te ontwikkelen. Deze talententraining wordt gehouden op maandagavond in de Parkstadhal in Veendam.

Ten tweede is Flash een samenwerking aangegaan met de scholengemeenschap Winkler Prins. Binnen de Winkler Prins kunnen mogelijke volleybaltalenten onder leiding van Nermin Cocovic (de trainer/coach van de dames van Lycurgus Groningen) zich de volleybaltechnieken eigen maken. Deze trainingen binnen de Winkler Prins zullen op termijn uitgebreid worden met trainingen voor kinderen uit de groepen 7 en 8 van het basisonderwijs die zich willen bekwamen in het volleyballen.

Flash hoopt op deze manier volleybaltalenten vroegtijdig te signaleren en aan zich te binden. De Winkler Prins wil zich met deze samenwerking profileren als een school die (top)sport wil faci;iteren. Nedmag Industries en Kisuma Chemicals zien het belang van deze talentontwikkeling en het meer bewegen door jongeren en hebben zich graag verbonden aan het talentenplan.

Het talentenplan is een unieke samenwerking, waar alle partijen van hopen te profiteren.
De nieuwe sponsorkleding van de damesselectie van Flash zal zaterdag 19 november a.s. door de vertegenwoordigers van Nedmag en Kisuma formeel worden overgedragen aan het team tijdens de perspresentatie. De presentatie start om 17:30 uur in de Parkstadhal in Veendam, voorafgaand aan de wedstrijd tegen het team van Dalen.