Sport

ZaalvoetbalZAALVOETBAL - In de hoofdklasse werd een wedstrijd gespeeld tussen Rembrandt en Tis Smid. Na een spannende strijd werd het een gelijk spel. In het begin leek Smid de wedstrijd te winnen, maar in het verloop van de wedstrijd werd Rembrandt beter en nam ook een voorsprong van 5-3. Maar daarna scoorde Smid nog twee keer en zo werd de uitslag 5-5.

Vier wedstrijden werden er gespeeld in de overgangsklasse QB Onderdelenshop had geen moeite met Bareveld en won met 8-2. En Glasgarage was oppermachtig tegen een zeer slecht spelende Sandra's Hairstudio: 7-1. Met vijf doelpunten van Yilmaz. Van Ringh/GS won tegen T.O.S. dat een nieuw tenue had met 5-2. De wedstrijd tussen stukadoorsbedrijf Meijer en HLB Nannen werd door scheidsrechter de Vries gestaakt bij een 1-0 voorsprong van Meijer. Omdat de vloer in de Wildevanckhal stuk ging en het te gevaarlijk werd om verder te spelen. En om die reden werd Visser tegen Clias uitgesteld.

In de eerste klasse won Sport-Inn de topper tegen Party Palace Rumors met 6-3 en door dit resultaat haakte PPR voorlopig af voor het kampioenschap. Topwark won met 6-1 van DWS/v.d Kooi, maar had het zeker niet gemakkelijk tegen een stug verdedigend DWS met als uitblinker doelman Weites. DWS kwam met 1-0 voor en hield lang stand tegen een veel jonger team. De gemiddelde leeftijd van DWS is dik boven de veertig en Topwark zijn jongens van nog geen twintig jaar.

De andere uitslagen zijn: Euromail - de Ontmoeting 5-3 en Beste Hypotheek- Broekema 3-2. Party Palace Rumors 2 deed goeie zaken in de tweedeklasse door met 9-2 te winnen van Smurfit Kappa en blijft daarmee in het spoor van Prins Elektro.

De derdeklasse ging Schuur/GV niet door tegen Klusfabriek, omdat er bij Schuur maar drie spelers kwamen opdraven en dus regelmentair met 5-0 verloor. Buurke won tegen Warmteservice met 11-2 met 7 doelpunten van De Freitas en Team 49 ers verloor met 5-3 van ZTK. Komende week is er nog competitie en daarna is het de week van de beker.