Nieuws

Optreden Eric Devries Margarehta HardenbergkerkKERKCONCERT - Op zondag 13 november vindt er in de Margaretha Hardenbergkerk in Wildervank een optreden plaats van Eric Devries. Dit is het 2e akoestische concert in de kerk.

Onder het genot van een drankje luistert u naar Eric Devries, die ooit frontman was van de Amsterdamse band The Big Easy waarmee hij in 1992 de tweede plaats behaalde in de Grote Prijs van Nederland. De band werd geroemd vanwege de songs en teksten van Devries en viel op door de drie-stemmige zang en de combinatie van akoestisch en elektrisch gitaar. Met The Big Easy speelde Devries in het Nederlandse clubcircuit, op festivals en voor diverse radioprogramma's. Na deze periode speelde hij een tijd gitaar in de Nederlandstalige rootsband Bengels en vormde jarenlang een singer-songwriter duo met BJ Baartmans.

Het langverwachte debuut van de geboren Amsterdammer, de cd Little of a Romeo (2004) wordt in de pers zeer goed ontvangen. Devries nestelt zich direct in de top van de Nederlandse singer-songwriter scene. Met zijn finger-picking gitaarstijl beweegt Devries zich tussen americana , folk en counrtyrock. 

Het begint om 15.00 uur en de entree is 5,00.