Nieuws

Spelinstuif senioren dinsdag 15 november 2011SENIOREN - Op dinsdag 15 november 2011 om 13:30 uur wordt in de Sorghvliethal een gezellige spelinstuif georganiseerd. Iedereen vanaf 50 jaar is van harte uitgenodigd deel te nemen. De instuif wordt georganiseerd in het kader van de sportstimuleringsregeling, het Nationaal Actieplan Sport en Bewegen (NASB).

Tijdens deze middag is er een gevarieerd aanbod. U kunt deelnemen aan verschillende spelvormen, zoals volleybal, badminton, sjoelen, darten, enz. Zowel voor de actieve als minder actieve 50-plusser is er van alles te doen. De instuif duurt van 13.30 tot 15.00 uur en vindt plaats in de Sorghvliethal, Jan Salwaplein 1, in Veendam. Het dragen van sportieve kleding wordt aanbevolen en plat/ schoon schoeisel is verplicht. U kunt uiteraard gebruik maken van de kleedkamers en douchegelegenheid.

Deelname aan de instuif kost €1,-, het gebruik van een consumptie na afloop of tijdens de instuif is voor uw eigen rekening. De middag wordt georganiseerd vanuit het ouderenwerk Compaen, team sport gemeente Veendam en de GALM-groepen.

Heeft u zin gekregen in deze gezellige en sportieve middag? Meldt u dan aan vóór dinsdag 15 november 2011 door te bellen met 0598-652302 of te mailen naar annewil.schreuder@dekompanjie.nl. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u uiteraard ook altijd even bellen.