Nieuws

Koetshuis Veendam ook in de winter geopendBORGERSWOLD - Het Koetshuis in Borgerswold heeft ingrijpende veranderingen ondergaan om ook in de winter open te kunnen zijn. Zo is de keuken helemaal opnieuw ingedeeld en is het menu uitgebreid. Naast de welbekende frituursnacks, staan er nu ook belegde broodjes op het menu. Ook is de koffiekaart flink uitgebreid met luxe koffievariaties, zoals moccaccino, latte macchiato en Irish Coffee.

De meest opvallende veranderingen zijn zichtbaar op het terras. "Ik heb van La Vache uit het centrum windschermen en terrasverwarmers kunnen krijgen voor de winter, waardoor het een stuk aangenamer is op het terras. Ook tijdens de koude dagen is het nu aangenaam vertoeven' aldus Remco Krips van het Koetshuis.
 
Op zondag is het Koetshuis al om 8 uur 's ochtends geopend. Dit vanwege het grote aantal vroege wandelaars en mountainbikers. Met name voor de mountainbikers is het Koetshuis op zondagmorgen inmiddels een ontmoetingsplek geworden. In de nabije toekomst gaat er dan ook een servicepoint voor deze groep opgezet worden.

Doordeweeks is het Koetshuis vanaf woensdag geopend vanaf 12 uur en op zaterdag vanaf 10 uur. Het Koetshuis sluit weer om 19 uur.

Genoeg redenen om ook in de herfst en winter eens lekker te gaan wandelen of fietsen in Borgerswold en even een bij het Koetshuis aan te gaan om te genieten van een heerlijke bak (luxe) koffie!