Sport

Voetbalclub van het jaar: Stem SC Veendam!VOETBAL - Algemeen directeur Henk Eising heeft het er tijdens presentaties vaak over dat hij een positieve reuring wil creëren rondom SC Veendam. De club zet zich daar hard voor in maar supporters kunnen ook door allerlei acties positieve reuring creëren. Hierbij kunnen landelijke acties en verkiezingen, zoals bijvoorbeeld ‘voetbalclub van het jaar', ook helpen en Veendam doet hier uiteraard ook aan mee.

De verkiezing ‘voetbalclub van het jaar' is een verkiezing die bestaat uit drie categorieën. Het gaat om de amateurclubs, topklassers en de betaald voetbal organisaties. In elke categorie wordt zowel een gouden, zilveren en bronzen voetbalclub award uitgereikt aan de winnaars. Uiteraard krijgen die winnaars ook de verdiende media aandacht en dat valt natuurlijk onder, zoals Henk Eising dat altijd zegt, positieve reuring.

Via deze verkiezing wordt geld ingezameld voor drie goede (voetbal)doelen: Spier voor Spier, Dirk Kuyt Foundation en de Johan Cruijff Foundation. Voor iedere stem die wordt uitgebracht dragen partners van deze verkiezing 0,05 cent af aan deze goede doelen. De stemmer bepaald zelf bij het uitbrengen van zijn of haar stem naar welke goede doel de 0,05 cent gaat.

Als u een stem hebt uitgebracht maakt u ook kans op een van de prijzen. Zo kunt u een voetbalreis naar een Premier League wedstrijd van Manchester City of Liverpool winnen voor twee personen. Deze prijs is er slechts vier keer! U kunt ook een nieuwe IPAD2 winnen en zijn er voetbaltassen van Nike te winnen. Er zijn maar liefst elf voetbaltassen te winnen!

Stemmen kan via: http://voetbalclubvanhetjaar.nl/verkiezing/2978/stem

Voor meer informatie over deze verkiezing, het aantal stemmen en de goede doelen kunt u kijken op:   www.voetbalclubvanhetjaar.nl