Nieuws

Silvester in vanBeresteynTHEATER - Op vrijdagavond 11 november staat Silvester Zwaneveld, bekend geworden van het duo Arie (Koomen) en Silvester, in vanBerestyen met zijn soloprogramma Het Recht van de Sterkste.
Dat hij een zaal plat kan spelen, bewees hij jarenlang met genoemde duo. Als solocabaretier kwam hij hierna overdonderend op dreef. Met Het Recht Van De Sterkste zet Silvester deze nieuwe koers overtuigend door. De grote vraag van de avond is: zijn wij evolutionair gezien niet allang voorbij onze uiterste houdbaarheiddatum? De tweede solo-show van deze cabaretier is grappig, indrukwekkend en meeslepend. Het Recht Van De Sterkste biedt hilarische visuele scènes, interactieve sketches, bloedstollende verhalen, filosofische overpeinzingen maar vooral veel, heel veel grappen. Alles op het indrukwekkend hoge niveau dat we van Silvester gewend zijn.
De pers: Parool:.."De slechtste grappen van de avond zijn nog altijd leuker dan de hoogtepunten uit het Arie en Silvester-tijdperk..."

De voorstellig in vanBeresteyn begint om 20.15 uur. Reserveren kan via de site www.vanberesteyn.nl en per email vanberesteyn@veendam.nl. De openingstijden van de theaterkassa en de reserveerlijn zijn tijdelijk op ma - vr van 13.00 - 16.00 uur.