Nieuws

Basiscursus computergebruik voor 50+-ers.COMPUTERS - Op vrijdagmiddag 18 november 2011 van 14:00-16:00 uur organiseert Zorggroep Groningen, locatie A.G. Wildervanck, Borgerspark 2 te Veendam een informatiemiddag over de Basiscursus computergebruik voor 50+-ers.

Sinds enkele jaren organiseert Zorggroep Groningen in locatie A.G. Wildervanck met veel succes een computercursus voor 50+-ers, die niets of weinig van het gebruik van de computer weten.

In 2012 worden er in januari en september weer cursussen georganiseerd om mensen vertrouwd te maken met de basishandelingen op een computer, zoals tekstverwerking, werken met een USB stick, zoeken op Internet en e-mailen. In 14 lessen van 1½ uur worden groepen van 6 cursisten begeleid door een vaste groep van 3 vrijwilligers. Elke cursist werkt tijdens de cursus alleen aan een computer. Deze cursus is ook toegankelijk voor mensen die thuis geen computer hebben. De kosten van deze cursus zijn € 50,00 inclusief cursusboek, USB stick en een consumptie tijdens de les.

Tijdens de informatiemiddag krijgt men uitgebreide informatie over de cursus, is er de mogelijkheid om in te schrijven voor de cursussen en wordt er door MoG uit Veendam een presentatie gegeven over de aanschaf van een laptop. Ook zal er een demonstratie les door huidige cursisten en vrijwilligers worden gegeven in het Internetcafé.

Hierbij nodigt Zorggroep Groningen u van harte uit om te komen.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Mevr. Trijnie Oosterhuis, coördinator Welzijn A.G. Wildervanck, tel.nr. 0598-696750.