Sport

Dames volleybalvereniging FlashVOLLEYBAL - Het eerste team is dit jaar een beetje veranderd gezien vorig seizoen. Trainer Henk Schreuder is de nieuwe coach maar ook een aantal nieuwe speelsters zijn te bewonderen. Sandra Laarman, Esther Tunteler, Leonie Kragt, Ellin Frericks en Manon van Rheenen zijn de oude kern. En Manon van Rheenen is er maar een paar wedstrijden bij, omdat ze straks op stage gaat in het buitenland. En Marloes Ham, Vera Snoek en Christa Tunteler van dames 2 zijn vast bij het team gekomen. Christa Tunteler zal pas vanaf januari het team komen versterken. Zij zit momenteel in het buitenland voor stage. En ook Colinda Makken en Marlinda Gorens zijn van dames 1 (vorig seizoen) over gekomen. 

De voorbereidingen en de eerste 3 wedstrijden zijn redelijk tot goed verlopen. 2 winstpartijen en 1 nipte verliespartij. Op zaterdag 29 oktober reisden we af richting Zuidlaren waar onze coach Henk Schreuder al op ons zat te wachten. De voorbeschouwing werd kort gehouden. We begonnen dan ook zeer overtuigend aan de wedstrijd, voor we er erg in hadden was de 1e set al binnen met 25-13.

In het begin van de tweede set werd Flash een beetje overdonderd, waardoor Ritola wat uit liep. De dames hebben even de koppen weer bij elkaar gestoken en Ritola kreeg wederom geen schijn van kans: 25-15. Over de 3e en de 4e set kunnen we ook zeer kort over zijn: 25-11 en 25-9. Met zeer overtuigend volleybal konden we met een 4-0 winst huiswaarts keren.

Zaterdag 5 november spelen de dames van Flash thuis tegen Veracles D3. Aanvang 18.00 uur in de Parkstadhal te Veendam.