Sport

ZaalvoetbalZAALVOETBAL - Afgelopen week vrijdag was er geen zaalvoetbal in verband met muziekfestivals. Drie wedstrijden in de hoofdklasse werden er gespeeld en daar waren geen verrassingen. Kuiper verloor van Rembrandt met 4-6 en Xelvin tegen Smid werd 5-5. De strijd tussen de twee teams uit Muntendam werd dik verdiend gewonnen door O.G. Team. TTK kreeg geen enkele kans tegen een zeer goed spelend O.G.Team, met een paar doelpunten van wereldklasse van Ploeger en R. Vasse.

In de overgangsklasse wonnen de koplopers allemaal. Visser won nu met 7-1 van Meijer, maar Visser had het wel heel moeilijk in het begin, want Meijer hield lang stand, maar uiteindelijk was Visser toch de grote winnaar. V. Ringh/GS won in een spannende strijd van Sandra's Hairstudio dat geen wisselspelers had en dus op conditie verloor. HLB Nannen had geen moeite met QB en won met 8-2.

In de eersteklasse gaat Beste Hypotheek een moeilijk seizoen krijgen nu Altundas is geblesseerd, want ook nu moest het tegen het jonge team Topwark weer een grote nederlaag incasseren: 12-0. Broekema verloor tegen Bijmolt met 14-2 en dat kwam mede door dat Broekema geen doelman had. De Ontmoeting won van NVL met 4-1.

De tweedeklasse zal dit seizoen een spannende tijd tegemoet gaan. Koploper Prins Elektro verloor met 5-1 van Rembrandt 2, die hierdoor dichterbij komt en ook kans heeft om mee te doen om het kampioenschap net als Draaier dat met 8-2 won van BMC dat tegen valt in deze klasse. Party Palace Rumors 2 won na een moeilijk begin toch nog met 14-2 van Hepro en doet ook mee bovenaan. Calker/Heikens won van Titanium met 6-4.

In de derdeklasse gaat Sportplein aan de leiding met daar achter v.Ringh/GS 2 en Glasgarage. Sportplein won met 11-1 van v/d Veen en is nog zonder punt verlies.