Sport

ZaalvoetbalZAALVOETBAL - De hoofdklasse beloofd een spannende competitie te worden, want naar wat nu blijkt kan een ieder team van elkaar winnen en is er dus weinig verschil. Nu won Ucarcars van MLS met 5-3 en staat nu bovenaan. Rembrandt won wel heel gemakkelijk van Xelvin en volgens lijnrechter Grofsmid kwam dat door twee foutjes van de scheidsrechter. Maar dat is dus onzin, want de uitslag is 15-1 geworden met 9 doelpunten van Wolf. Winkler Prins verraste Tis Smid door met 4-3 te winnen.

In de overgangsklasse speelde TOS en HLB Nann gelijk in een spannende wedstrijd waar scheidsrechter Atabas tweemaal rood moest geven aan een speler van beide teams: uitslag 3-3. Sandra's Hairstudio was met 7-2 te sterk voor Bareveld waar Tienkamp de mooiste goal maakte, alleen wel in eigen doel. Van Ringh/GS won met 11-1 van Pizza Mama Mia dat met vier spelers begon en dus vrij snel tegen een grote achterstand aan liep, maar later met twee spelers erbij beter begon te spelen, maar helaas te laat. Clias v/d Laan won met 5-3 van QB.

De eerste klasse kende weinig verrassingen en de topper tussen Sport-inn en Topwark werd 3-3. Maar het was wel erg spannend tot de laatste minuut en het jonge team van Jans Vazel doet het ook in deze klasse erg goed en gaat weer voor promotie. Verdere uitslagen: Horripilante- Euromail 10-3, DWS/ Drukkerij v/d Kooi-Broekema 4-7 wat tevens de eerste overwinning is van Broekema.Boomkwekerij Bijmolt en Beste Hypotheek speelden 3-3.

De tweedeklasse gaat tot nu toe tussen Prins Elektro, PPR2 en Rainbow Events die ook alle drie met grote cijfers wonnen. PPR2 - Titanium werd 14-3 met zeven doelpunten van van Marle. Prins Elektro- Smurfit/Kappa werd ook 14-3 en Rainbow Evdents won met 13-1 van van Calker/Heikens met 6 doelpunten van Abbas en AVEBE won van een steeds beter spelend Hepro met 5-3.

Uitslagen derdeklasse: Schuur/GV-Vireau Bloemen 1-3 met rood voor Bosscher van Schuur wegens natrappen. Buurke gaf goed partij aan van Ringh/GS en verloor in de laatste minuten alsnog met 5-2. Koploper Sportplein won met 8-4 van ZTK Kolham en Glasgarage 2 won met 7-2 van Warmteservice en Klusfabriek gaf een 3-0 voorsprong uit handen tegen Team49 ers: uit