Nieuws

Bikkels lopen Monopoly speurtochtactiviteit Summerfun voor het gezin slaat aannu met fotoalbum 

Hoofdprijs voor de familie Santing.

SPEURTOCHT - Vrijdagavond organiseerden de stagiaires Annique Panman en Canan Akcora van Compaen, samen met het team van Summerfun, een Monopoly speurtocht. Tijdens Summerfun organiseerde het FunTeam een Vossenjacht voor het hele gezin, een groot succes met een vervolg in de herfstvakantie.

De speurtocht is was het hele gezin, maar ook heel wat viervoeters liepen met de baasjes mee. ‘Er worden altijd activiteiten alleen voor kinderen georganiseerd maar de ervaring leert ons nu dat kinderen het ook leuk vinden om samen met de ouder(s) iets te doen', aldus de stagiaires na een zeer geslaagde avond.

Vertrekpunt het clubgebouw van watersportvereniging Langebosch in Borgerswold. De tocht ging door een stukje recreatiepark Borgerswold en verder door de Rivierenbuurt richting Langebosch. Er verschenen 14 groepen aan de start, gemiddeld 5 personen per groep.

Onderweg bij de verschillende posten leuke opdrachten waar veel geld mee te verdienen was. Of een kanskaart! Deze kaart speelde een belangrijke rol in de route, want met de kanskaart kon men met de boot naar de overkant, zonder kanskaart moest er omgelopen worden.

Bij terugkomst stond er 20 liter eigengemaakte erwtensoep te wachten. Aan het eind van de avond was de pan leeg, conclusie: De soep was lekker!

Het Summerfunteam was erg blij met het droge weer, misschien wel een beetje koud maar met een extra trui was het goed te doen. De tocht duurde wel iets langer dan gepland, maar het is vakantie en dan mag het ook iets later worden.

Prijzen waren er ook te verdienen. De familie Santing, 2 meiden die samen met hun moeder de speurtocht liepen, wonnen de hoofdprijs. Een mand met allemaal lekkere dingen, gesponsord door Albert Heijn Autorama. Zij hadden bij de posten de meeste euro's bij elkaar gespeeld, hun eindbedrag stond op 4185 euro.


Voor meer foto's, zie ons fotoalbum.