Nieuws

Voorstelling Javier Guzman in vanBeresteyn geannuleerd.THEATER - Tot nader bericht is de voorstelling van Javier Guzman geannuleerd. De voorstelling van 22 oktober in vanBeresteyn gaat dus ook niet door.

Hieronder vindt u het persbericht afkomstig van het impressariaat:
Cabaretier Javier Guzman heeft besloten de aankomende drie maanden rust te nemen. De voorstellingen in de Nederlandse theaters worden de aankomende maanden tot nader order geannuleerd. Het nemen van rust is noodzakelijk doordat de gevolgen van een zakelijk geschil zwaar vallen en veel tijd in beslag nemen. Zodanig dat de hoogwaardige kwaliteit van de voorstellingen niet gewaarborgd kan worden.

Javier Guzman heeft de voorgaande 17 jaren een geweldige band opgebouwd met het publiek en wil deze sterke band graag behouden. Er is veel energie nodig om een excellente voorstelling te presenteren, momenteel wordt deze energie opgeslokt door zaken die weinig met theater te maken hebben. Hierdoor kan Javier niet voldoen aan zijn eigen eisen en verwachtingen die hij aan een voorstelling stelt.

De keuze om zijn geliefde publiek de aankomende maanden teleur te stellen is bijzonder lastig, maar helaas onvermijdelijk. Welgemeende verontschuldigingen worden bij deze aangeboden. Javier is onnoemelijk dankbaar voor de vele mooie jaren op de Nederlandse podia. De uitdrukkelijke en vurige wens hieraan een vervolg te geven is meer dan hoopvol. Javier spreekt over een belofte.