Nieuws

Verwenmiddag voor Mantelzorgers VeendamMANTERZORG - Donderdag 10 november is het de landelijke Dag van de Mantelzorg. Het Steunpunt Mantelzorg Compaen Veendam nodigt mantelzorgers uit de gemeente Veendam uit voor een ontspan- en verwenmiddag in het MFC Meridiaan op donderdag 10 november van 13.45 - 16.00 uur.

Elk jaar worden tijdens de Dag van de Mantelzorg diverse activiteiten georganiseerd. Ook in Veendam wil het Steunpunt Mantelzorg Veendam deze dag niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Doel van deze dag is om mensen die langdurig voor iemand uit de naaste omgeving zorgen, eens in het zonnetje te zetten.

Op donderdag 10 november zal daarom in het MFC Meridiaan aan de Schaepmanstraat 19 een mantelzorg ontspan- en verwenmiddag plaatsvinden. Graag wil het steunpunt met diverse activiteiten zoals dans en mogelijkheden voor een hand- of stoelmassage, gezichtbehandeling, kapper, make-up en nekmassage de mantelzorgers een stukje ontspanning bieden.

Bent u mantelzorger, dat wil zeggen: zorgt u langdurig voor een ziek(e) of gehandicapt(e) partner, kind, ouder, familielid, vriend(in) of buur en staat u nog niet ingeschreven bij het Steunpunt Mantelzorg, dan kunt u zich tot uiterlijk 3 november voor deze middag opgeven. Voor meer informatie en aanmelding kunt u contact opnemen met het Steunpunt Mantelzorg, tel. 0598-698119 of 06 46 17 42 57.

Tijdens de bijeenkomst ontvangt iedere mantelzorger een speciale attentie als blijk van waardering.

Wilt u graag komen, maar bent u verhinderd in verband met vervoer of oppas thuis, neem dan contact op met het Steunpunt Mantelzorg. Er kan dan samen gezocht worden naar een oplossing. Wilt u meer informatie over deze werwenmiddg of over mantelzorg in het algemeen? Neemt u dan contact op met het Steunpunt Mantelzorg, tel. 0598 - 698119.