Sport

Bariet en Coop Supermarkt Bert Stuut winnenBedrijven Tennis Toernooi 2011TENNIS - Vrijdag 14 oktober was de finaleavond van het Bedrijventoernooi, georganiseerd door de TC Veendam. Eind mei werd het startschot gegeven en na 12 vrijdagavonden werd afgelopen vrijdag de laatste wedstrijden gespeeld. Tijdens het toernooi werd rekening gehouden met de vakantieperiodes en met de thuiswedstrijden van de SC Veendam. Deze vrijdagen werd er niet gespeeld.

Elke avond zat de sfeer er behoorlijk in en waren er geen wanklanken te horen. Slechts 1 avond kon er niet worden gespeeld. Door een aantal heftige regenbuien stonden de banen blank.

Bij de Herendubbel stonden 12 teams ingeschreven en bij de Mix 13 teams. Voor de Damesdubbel was te weinig belangstelling, waardoor deze categorie niet werd gespeeld.

Bij de Heren was de beslissing op de voorlaatste speeldag al gevallen. Doordat de andere kanshebber voor de eerste plaats, BJJ Logistics BV/Pakketshop Veendam op de finaldag niet aanwezig kon zijn werd de onderlinge wedstrijd tegen COOP Supermarkt Bert Stuut vorige week vrijdag gespeeld. BJJ Logistics/Pakkershop Veendam wist deze wedstrijd niet te winnen, waardoor de einduitslag bekend was.

Bij de Mix was het een ander verhaal. Hier was het laatste duel nog wel van belang. De beslissende wedstrijd ging tussen Bariet en Dijstelberge & Omta Advocaten. Bariet had nog maar 1 set verloren, terwijl Dijstelberge & Omta Advocaten 3 verliespunten achter de naam hadden staan. Bij winst zou men op gelijke hoogte komen waardoor uiteindelijk de stand zou worden bepaald door het gamesaldo. Zover kwam het echter niet. Bariet liet zich niet verrassen en winst ook de wedstrijd in winst om te buigen.

De prijswinnaars kregen van de organisatie een oorkonde op canvas aangeboden, terwijl er ook nog een troostprijs was voor de laaste plaats van de poule, de deelnemers krijgen een uur prive-tennistraining, verzorgd door Bianka Wolthuis, aangeboden.

De avond werd afgesloten met een traditionele BBQ.

EINDSTAND.
Heren Dubbel
1. Coop Supermarkt Bert Stuut Bad Nieuweschans
2. BJJ Logistics BV / Pakketshop Veendam
3. Kuurman

EINDSTAND
Mix
1. Bariet BV
2. Tandartspraktijk Bocht Oosterdiep
3. Dijstelberge & Omta Advocaten