Sport

ZaalvoetbalZAALVOETBAL - Deze week weinig wedstrijden in verband met het Bubbletoernooi.
In de hoofdklasse won Xelvin Technische Detachering van J. Kuiper met 4-1 en won TTK verrassend van Rembrandt 1 met 7-1 (met vier doelpunten van J. Buurke).
De overgangsklasse werden drie wedstrijden gespeeld en daar lijkt Visser chauffeurs niet te kunnen verliezen, want ook nu werd weer gewonnen en wel met 14-2 van QB . In een gelijk opgaande strijd won HLB Nannen toch wel gelukkig met 1-0 van een goed spelend Sandra's Hairstudio. Glasgarage verloor met 1-0 van van Ringh/GS.
Ook werden er twee wedstrijden gespeeld in de eersteklasse en daar won PPR 1 met 7-3 van Euromail en Broekema speelde gelijk met 5-5 mede dankzij Kor Oldenburger die voor het eerst meedeed met Broekema en gelijk tweemaal scoorde.
In de tweedeklasse had Fc Titanium geen partij aan AVEBE die een moeilijk seizoen hebben tot nu toe. Uitslag 6-2. In de derdeklasse was het een spannende strijd tussen Klusfabriek en Glasgarage 2 die werd gewonnen door Klusfabriek met 2-1. Van Ringh/GS2 had geen moeite met 49'ers, uitslag 9-2. Vireau Bloemen won van Buurke Bestrating met 7-1 en dit jonge team dat net is begonnen is onder coach Huizinga aan een goed seizoen bezig en van der Veen Kantoormeubelen verloor kansloos van ZTK Kolham.