Nieuws

Halloween in zwem- en recreatiebad TropiquaTROPICA - Vrijdag 28 oktober 2011 wordt het tijdens de "Halloween Disco Evening" flink griezelen in zwem- en recreatiebad Tropiqua in Veendam.

Het zwembad wordt die avond helemaal in het teken van Halloween ingericht. Angstaanjagende figuren zijn rond het zwembad opgehangen of dwalen rond en houden je constant in de gaten. De graftombe van graaf Dracula is ook aanwezig. Deze moet je overigens niet aanraken anders beland je nog aan de schandpaal.

De rare geluiden en vreemde zaken die het daglicht niet kunnen verdragen en natuurlijk de discomuziek wordt verzorgd door 'Power Sound' uit Groningen.

Bovendien wordt er op deze avond gestreden om de 'Halloween Trofee' met daaraan verbonden een 12 couponkaart recreatief-zwemmen. Deze zal uitgereikt worden aan degene die voor 27 oktober het leukste, origineelste en meest spannende Halloween masker heeft gemaakt.

Er zijn ook andere prijzen te winnen. Alle zelfgemaakte ingeleverde maskers worden die avond ook getoond.

Vergeet uiteraard je zwembroek of badpak niet want het is tenslotte een zwembad, alleen nu net even anders. Deze avond is geschikt voor kinderen van 8-16 jaar. Kinderen jonger dan 8 jaar of kinderen die angstig zijn aangelegd mogen onder begeleiding van een volwassene naar binnen

Het feest duurt van 18.30-21.30 uur.
De toegangsprijs is € 5,65.