Sport

EM Sporting sponsort Flash MC1VOLLEYBAL - Nadat de meiden hadden gehoord dat Willem Meijer, van EM Sporting uit Veendam, hun wilde sponsoren zijn ze in de competitie als een speer uit de starblokken gegaan. De eerste wedstrijd in Assen werd direct overtuigend met 4-0 gewonnen.

Tijdens de eerste thuiswedstrijd in Veendam werden de shirts officieel overhandigd. En de meiden zijn blijkbaar in hun nopjes met de shirts van EM-Sporting want ook nu gingen ze voor de volle winst. Daarnaast is er een anonieme weldoener die hun inspeelshirts heeft gegeven. Het geheel aan Macron shirts maakt het bijna een professioneel team!

Hoewel de wedstrijd nu wel een stuk spannender was waren de meiden van Olhaco uit Ommen geen partij voor de C meiden van Flash. Op de moeilijke momenten vroeg hun trainer/coach Ellin Frericks een slimme time-out aan zodat de overwinning hun niet meer kon ontgaan.

Ook de wedstrijd tegen de Bevers is winnend afgesloten, waardoor de meiden van Flash nu fier bovenaan staan. De meiden van C1 spelen in de topklasse van van de Nevobo. Dit is het hoogste niveau voor hun leeftijdsgroep. Maar ook in de breedte is Flash Veendam momenteel goed in de competitie aanwezig. Er zijn 4 C teams die in de overige klassen (hoofd- en regioklasse) van de Nevobo spelen en ook deze teams hebben een goede start gemaakt in de competitie.

De jeugd traint op dinsdag- en donderdagavond in de Parkstadhal. Voor de jeugd tot 12 jaar van 17.00 tot 18.00 uur en de overige jeugd van 18.00 tot 20.00 uur.

De exacte trainingstijden per team staan op www.flashveendam.nl