Nieuws

Grafexclusief Wildervank maakt grafmonumenten Fotografie: Riafragma

GRAFMONUMENT - Grafexclusief biedt nabestaanden de mogelijkheid zelf mee te werken aan een grafmonument. Grafexclusief maakt unieke, persoonlijke en kleurrijke grafmonumenten van glas. Veel nabestaanden voelen tegenwoordig de behoefte voor een gedenksteen of urnengraf dat past bij het leven van de overleden dierbare.

In veel gevallen is het bij Grafexclusief mogelijk dat de nabestaanden niet alleen meedenken, maar ook mee te werken aan het glasmozaïek.

"Dat heeft over het algemeen een positieve uitwerking op de rouwverwerking. Na een uitgebreid kennismakingsgesprek, maak ik enkele ontwerpen die passen bij het leven dat de overledene geleefd heeft. Iedereen is uniek, daar past dus ook een uniek grafmonument bij. Kwaliteit is voor mij uiterst belangrijk, dat spreekt wel uit het werk dat ik tot nu toe heb gemaakt. Vanzelfsprekend werk ik met vorstbestendige materialen. Ook werk ik samen met natuursteenbedrijven. De mogelijkheden zijn bijna oneindig qua kleur en vorm. We maken glazen ornamenten maar ook glas inleggen in het natuursteen behoort tot de mogelijkheden", aldus Jolanda Oosterop van Grafexclusief. 

Voor meer informatie: www.grafexclusief.nl