Nieuws

Duizend vrijkaarten voor Veendammer OktoberfestOKTOBERFEST - Amstel zet deze week meer dan 1.000 kaarten in de markt! Om het bier- en wijnfeest op zaterdag 29 oktober tot een groot succes te maken en iedereen in Veendam en Pekela e.o. de kans te geven om het oktoberfest van dichtbij te mogen beleven heeft sponsor Amstel deze week een spectaculaire actie gestart!

"Bij aankoop van 1 krat Amstel ontvangt u bij de kassa 1 toegangsbewijs voor het.... Indoor Oktoberfest Veendam".

Deze actie is alleen verkrijgbaar bij Albert Heijn - Autorama, C1000 De Reede en bij Super de Boer de Helling Oude Pekela en zolang de voorraad strekt Op=OP!

Diegene die via de Amstel Actie kaarten heeft verkregen en gezamenlijk met vrienden, familie, collega`s of teamgenoten het oktoberfest in de Sorghvliethal gaat bezoeken kunnen tegen speciaal omruiltarief, VIP-tafels van 8 personen reserveren met € 60,00 korting via www.evenementenhallen-veendam.nl U betaald dan voor een VIP-tafel 8 personen, onbeperkt eten, 100 munten en een leuke avond geen € 380,00 maar € 320,00! Verder doneren wij nogeens € 20,00 voor ieder gereserveerde VIP-tafel aan KiKa(kinderenkankervrij).

Ook diegene die inmiddels VIP-tafels hebben geboekt is gedacht, deze ontvangen per tafel 1 Berentzen OktoberFestpakket voorzien van een fles Apfelkorn, 2 pulletjes en een `jetzt geht`s nicht los` bretel! De organisatie van het Indoor Oktoberfest is tot nu toe dan ook tevreden zeer enthousiast over beide sponsor Acties. Meer info zie www.oktoberfest-veendam.nl