Nieuws

Alzheimer Cafe Woensdag 19 oktoberALZHEIMER - Woensdagavond 19 oktober is er weer een Alzheimer Café, ditmaal in De Breehorn, Boven Westerdiep 86 te Veendam.

Het thema is; Diagnose dementie en hoe nu verder. Wilma Schipper, casemanager van Het Geheugenteam informeert u over wat de Geheugenpoli van Zorggroep Meander verbonden aan Het Geheugenteam voor dementerenden en / of hun mantelzorger kan betekenen.
Zoals altijd is er ruimte voor iedereen om vragen te stellen en om zelf inbreng te hebben.

Liesbeth van Woerkom, coördinator van Het Geheugenteam is de gespreksleider. Iedereen die betrokken is of iets vragen wil is van harte welkom. Vanaf 19.00 uur staat de koffie klaar. Om 19.30 uur begint het programma en duurt tot plusminus 21.00 uur.

Het Alzheimer Café Veendam is een initiatief van Alzheimer Nederland in samenwerking met Zorggroep Meander, Zorggroep Groningen en Compaen. De bijeenkomsten vinden om de maand plaats in het Woonzorgcentrum A.G. Wildervanck en MFC de Breehorn.

Voor eventueel vervoer kunt u bellen met Anneke Ritzema Zorggroep Meander (0598-667976) of Trijnie Oosterhuis van het AGW (0598-696750). Graag wel een paar dagen van te voren!