Nieuws

Discoavond The Spotlight smaakt naar meer [UPDATE]THE SPOTLIGHT - Zaterdag 1 oktober was het eindelijk zover! Initiatiefnemer Jeroen Groenewold en de vrijwilligers hebben er al maanden naar uitgekeken. De eerste avond van een serie Spotlightavonden (zie deze link) en deze eerste avond is al meteen een groot succes. 

Als basis voor deze avonden heeft een eerdere soortgelijk evenement van Stichting De Brug, dat gehouden werd in de voormalige discotheek Barcarolle in Wildervank, gediend. Initiatiefnemer Jeroen Groenewold en zijn vrijwilligers hebben, in nauwe samenwerking met Jongerenwerk van Compaen, dit eerdere evenement nieuw leven ingeblazen.

Ruim 100 mensen waren naar de Dukdalf gekomen voor een gezellige avond met muziek en dans. 

De gasten werden buiten verwelkomt door een optreden van de Percussion Band "Beat2Beat", wat uiteraard al van ver te horen was. Vervolgens opende Pé Langen, in samenwerking met een jonge bezoeker, de avond met het doorknippen van een lint.

Het Salsa danspaar Jeffrey en Terisha van Dansplezier.nl gaf een wervelende dansshow. Vervolgens betraden de buikdanseressen onder leiding van Tineke Rouw de zaal voor een mooie exotische show. Het danspaar genoot als publiek ook mee. Jimmy Wierenga bracht zijn Elvis acts op overtuigende wijze. Ook was zanger Johan aanwezig om het publiek te vermaken. 

De vaste Dj DJ DJOWIE verzorgde de muziek met medewerking van de geluidsman Johan. Wat het dansen betreft konden de bezoekers er zelf ook wat van, zoals te zien is op de foto's van onze fotografen Lenze Tempel en Henk Drenth.


Voor meer foto's, zie ons fotoalbum.