Nieuws

Familievoorstelling Arno Huibers op zondag 9 oktoberin vanBeresteynTHEATER - Het programma ‘De glimlach en de bom' van de internationale clown Arno Huibers, staat bekend als een juweeltje van clownerie. Wereldwijd, van Indonesië tot Zuid-Amerika en van Roemenië tot Italië, genoten tienduizenden kinderen en volwassenen van deze clown die ‘niet praat maar des te meer zegt'.

In deze vrolijke en komische theatershow zijn bestaande en nieuwe elementen van de vele soorten theater- en circusclowns op een aanstekelijke manier met elkaar verweven. Voeg daarbij maskers en muziek zodat het spel kan beginnen.

Een oud vrouwtje komt de bühne opgesloft en wordt toeschouwer van een verrassend spektakel. De clown in de clinch met microfoon, belichting en publiek, speelt uiteindelijk zijn muziek van opera tot rock en roll op instrumenten als saxofoon, accordeon, slagwerk, muziekdoosje en vuilnisbak.
De ‘stoffige toneelmeester' tracht orde in de chaos te scheppen wat de problemen alleen maar groter maakt. Een voorstelling van glimlach tot schaterlach.

De voorstelling, geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar, begint om 15.00 uur, kaarten zijn te reserveren via 0598-634566 of www.vanberesteyn.nl.

Gek, als ik aan een clown denk, denk ik aan een soort pipo, die je alleen maar aan het lachen wil maken, maar dit is veel mooier!"
Verstandelijk gehandicapte !? Zonhoven

Arno Huibers is een openbaring!"
Eindhovens Dagblad

Eenvoud is de grote kracht van Arno Huibers. Sommige mensen hebben behalve zichzelf, niet zoveel méér nodig om heerlijk theater te maken."
Marla Kleine, kunstrecensent