Nieuws

Werkplein Oost-Groningen verzilvertnieuwe banen in de lucht!BALLONVAART - Het werkplein Oost-Groningen.nl is een nieuw initiatief om werkzoekenden en bedrijven sneller bij elkaar te brengen. Hiertoe is er met 25 werkgevers een nieuwe vorm van samenwerken gestart. Doelstelling is om middels directe en intensieve begeleiding meer werkzoekenden naar een baan te leiden. Hiervoor zijn vier concrete samenwerkingsprojecten opgezet. Het eerste resultaat is dat meer dan 50 werkzoekenden inmiddels werkervaring hebben kunnen opdoen binnen het bedrijfsleven.

Om het resultaat te vergroten en de relaties te verstevigen zijn afgelopen donderdag 31 werkgevers tijdens een zonovergoten avond vanuit Veendam in een viertal luchtballonnen opgestegen. Het weer was uitzonderlijk goed, evenals het feeërieke uitzicht boven het mooie Oost-Groningen. Tijdens de vlucht zijn de contacten met werkgevers verder geïntensiveerd. Nieuwe relaties zijn er gelegd waardoor er in de toekomst meer werkzoekenden kunnen participeren binnen het bedrijfsleven. Op 5 oktober wordt de nieuwe website gelanceerd.

Geïnteresseerde werkgevers kunnen hier praktische informatie verkrijgen en zich aanmelden om lid te worden van Werkpleinoostgroningen.nl

Carel Plas
Accountmanager
Werkgeversteam Veendam, Bellingwedde, Pekela's en Menterwolde
Jan Salwaweg 3 9641 LL Veendam
Postbus 200 9640 AE Veendam
Fax.: 0598-788861
Mobiel: 06 - 43080340