Nieuws

Aandacht voor de botten van vrouwenvan 45 jaar en ouderPREVENTIEF - Op 6 en 13 oktober a.s. organiseert Ledenvereniging Meander preventieve consulten voor vrouwen van 45 jaar en ouder in het Medisch Centrum De Venen in Stadskanaal.

Eén op de drie vrouwen krijgt tijdens of na de overgang botontkalking. Hierdoor worden hun botten broos en hierdoor hebben zij meer kans op botbreuken. Ledenvereniging Meander organiseert in samenwerking met Overgangspraktijk Women's Life preventieve consulten.
Bij vrouwen die zich voor een consult aanmelden worden de persoonlijke risicofactoren in kaart gebracht. Zij krijgen een (pijnloze) botdichtheidmeting en een advies hoe zij hun botten zo sterk mogelijk kunnen houden. Een consult duurt 20 min.

Aansluitend aan het consult biedt Ledenvereniging Meander hen een gratis kopje koffie, een gratis gezondheidscheck en een leuk presentje aan.

Meer informatie en aanmelden
Voor meer informatie over de kosten en de zeer goede vergoedings­regelingen (u betaald circa € 7,50 tot € 10,- vanwege een speciale Aktie van Ledenvereniging Meander) of voor het maken van een afspraak kunt u bellen met telefoonnummer 06-20 06 66 56 of (0318) 61 37 13.

Ook kunt u zich aanmelden via email: info@overgangspraktijk.nl met vermelding van uw telefoonnummer. U wordt dan teruggebeld.