Nieuws

TC Veendam in de prijzen met Open Tennisdagen 

TENNIS - Naar aanleiding van een ledenwerfactiviteit tijdens de Open Tennisdagen, die van 2 tot en met 5 juni in het hele land werden gehouden, is er veel toestroom geweest van nieuwe leden bij de Tennisclub Veendam. Het heeft veel enthousiaste reacties opgeleverd en een hoop (tennis)plezier. 

Nieuwe leden die de afgelopen zomer lid zijn geworden van TC Veendam hebben meegedaan aan een prijzenfestival. De uitslag is tijdens de Veendam Open (van 19 t/m 26 september) bekend gemaakt.  

Landelijk hadden meer dan dan 280 tennisverenigingen hadden hun deuren geopend tijdens de Open Tennisdagen. Onder het motto "Zonder jou is er geen bal aan" wilden ze vooral niet-tennissers op een leuke en originele manier in contact brengen met de sport.

Bij TC Veendam hebben de Open Tennisdagen ook zijn zijn vruchten afgeworpen. Deze door de KNLTB geïnitieerde ledenwerfactie leverde de club veel belangstellenden op. Veel familieleden, vrienden en kennissen werden uitgenodigd. En dit met succes. Binnen een maand had de tennisvereniging 22 nieuwe inschrijvingen. Deze nieuwelingen dongen mee naar de mooie prijzen die ter beschikking zijn gesteld door de partners van de KNLTB.

Tijdens de uitreiking op Veendam Open zijn maar liefst drie nieuwe leden en een verenigingsaanjager in de prijzen gevallen en mochten ze hun prijs in ontvangst nemen. De gelukkige winnaars zijn: jeugdlid Isabelle Koster, de leden Harry Bos en Dirk Jan Brouwer en secretaris van de club Jeroen Smit.